Thuis

QINGDAO FUNDCHEM CO.,LTD.

Van goede kwaliteit gebromeerde brandvertragers voor verkoop
Van goede kwaliteit gebromeerde brandvertragers voor verkoop
Wij kochten hexabromo cyclododecane een van Fundchem, naverkoop, het raadplegen de processen zeer tevreden, hopen zijn onophoudelijk samen te werken.

—— Najiya Pisa

Wij kochten ifr-2, en zijn zeer tevreden met het aankoopproces, en voor mijn bedrijfingenieurs om een zeer kritieke kwestiedank op te lossen

—— gaunies gariza

Wij zijn tevreden aan de technische dienst en de productkwaliteit, zal voortaan opnieuw samenwerken.

—— peter vuller

Ik ben online Chatten Nu

QINGDAO FUNDCHEM CO.,LTD.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
QINGDAO FUNDCHEM CO.,LTD. QINGDAO FUNDCHEM CO.,LTD. QINGDAO FUNDCHEM CO.,LTD. QINGDAO FUNDCHEM CO.,LTD. QINGDAO FUNDCHEM CO.,LTD. QINGDAO FUNDCHEM CO.,LTD. QINGDAO FUNDCHEM CO.,LTD. QINGDAO FUNDCHEM CO.,LTD. QINGDAO FUNDCHEM CO.,LTD. QINGDAO FUNDCHEM CO.,LTD.
FUNDCHEM FUNDCHEM FUNDCHEM FUNDCHEM FUNDCHEM FUNDCHEM BIXUAN BIXUAN QEEC QEEC vermelde no.800119

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BIXUAN
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 5 Million-6 Million
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 70% - 80%

Qingdao fundchem is een Chinese specialiteitchemische producten en het materialenbedrijf concentreerde zich op het ontwikkelen van, de productie van en het verkopen van hoge prestatieschemische producten. Qingdao werd fundchem gebaseerd op 2007 met een geregistreerde omzet vijf miljoen CNY. De producten omvat geavanceerde samengestelde materialen, vlamvertragers, Anti-oxyderend en andere prestatieschemische producten, dienen een diverse waaier in ruimte, electrics, bouw enz.


Onze vlam - het vertragersmerk „BIXUAN“ „FRmaster“ „FUNDAOX“ „FUNDILIZER werd“ verkocht in het Noorden van China en werd uitgevoerd naar Europa, de V.S., het Midden-Oosten en Azië met uitstekende reputatie.

 

Qingdao fundchem is een jong geavanceerd technisch die bedrijf in de Qingdao-kust wordt gevestigd. Vele die hoogte - kwaliteitsproducten aan de uitvoer Europa, Amerika en Azië worden vervaardigd. De additieven van het Fundchempolymeer biedt u geschikte kwaliteit aan bijkomende oplossingen voor de polymeerindustrie. Ons Additievengamma omvat pvc-plastificeermiddel, Vlam - vertrager en Polymeer grondstoffen.

 

R&D en Proef
Om beste oplossingen te verstrekken, vestigt Fundchem een 10-50kg per partijacm proefmachine die wordt ontworpen om een fundamentele productievoorwaarde te verstrekken direct na de globale bijgewerkte bekwaamheid.

Kwaliteitsanalyse
Wij legden de kwaliteitsbewakingscertificaat ten uitvoer van ISO 9001-2000. Momenteel werken wij met Qingdao-Universiteit van Wetenschap en Technologieanalyselaboratorium samen.

 

Pakket en Logistisch
De opslag en de logistische dienst vertegenwoordigen de definitieve stappen, samen met u goedgekeurd en volgens productievereisten gepland.

Contactgegevens
QINGDAO FUNDCHEM CO.,LTD.

Contactpersoon: Mrs. Nicole Shi

Tel.: 86-532-58670866

Fax: 86-532-85783155

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)